|
|
#1 |
|
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Доброго дня! Шукаю в Дніпрі клініку або лікаря, який спеціалізується саме на естетичній гінекології. Цікавить контурна пластика, можливо, лазерні процедури. Дуже важливо, щоб лікар мав хороші відгуки та детально все пояснював. Чи є хтось перевірений, до кого не страшно звернутися з такою делікатною проблемою? Дякую!
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.01.2018
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Я дуже вдячна клініці AMBY у Дніпрі за професійний підхід у сфері естетичної гінекології. Вперше звернулася через рекомендації подруги і залишилася надзвичайно задоволена. Лікарі уважні та детально пояснюють усі процедури, що знімає будь-який страх. Сам центр сучасний, комфортний, створює відчуття безпеки і затишку. Особливо сподобалося, що перед процедурою проводять повну консультацію і огляд, після чого можна впевнено приймати рішення. Результат перевершив мої очікування, і я відчула справжній ефект оновлення та комфорту. Якщо вас цікавить естетична гінекологія https://amby.com.ua/estetychna-ginekologiya звертайтеся! Також ціни тут адекватні, а сервіс на високому рівні. Тепер рекомендую AMBY усім знайомим, хто цінує якість та професіоналізм.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|