|
|
#1 |
|
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Потрібна консультація щодо купівлі антигельмінтних препаратів для котів (для профілактики). Ветеринар порадив діючу речовину, але в аптеці дуже розбіжні ціни на однойменні ліки. Дуже боюсь підробки! Підкажіть, будь ласка, перевірені ветеринарні аптеки чи онлайн-магазини, де ви точно впевнені в якості та оригінальності препаратів (на кшталт «Мільбемакс», «Дронтал» тощо). Важливо, щоб були можливість перевірити серію та термін придатності. Де ви купуєте глистогінні для своїх улюбленців?
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
Після рекомендації ветеринара вирішила обрати антигельмінтні препарати для котів https://homefood.ua/zasobi-vid-glistiv-dlya-kotiv/ від HOME FOOD, і результат мене приємно здивував. Раніше доводилось брати імпортні засоби, але коту вони не завжди підходили — відмовлявся їсти, або було помітно, що почувається не дуже добре. А ці препарати діють м’яко, не викликають побічних ефектів, і головне — їх легко давати, бо мають нейтральний смак. Я ціную, що виробник український, адже це гарантія свіжості й доступності. Доставка швидка, упаковка якісна, інструкція зрозуміла. Тепер даю препарат профілактично і спокійна за здоров’я свого котика. HOME FOOD справді заслуговує довіри, бо все роблять з любов’ю до тварин і турботою про їхнє благополуччя.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|