|
|
#1 |
|
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, від чого залежить кінцева ціна на автоцивілку в Україні? Окрім об'єму двигуна та міста реєстрації, які ще є ключові фактори? Наприклад, чи впливає вік водія чи його стаж? Чи можуть бути різні ціни для однакових авто в різних компаніях і з чим це пов'язано? І головне: де зараз найвигідніше купувати електронний поліс – на офіційних сайтах страховиків чи через портали-агрегатори?
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.01.2018
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Нещодавно цікавилася, яка страховка на авто ціна https://ingo.ua/services/avtostrahuvannya і звернулася до «ІНГО». Мене приємно здивувала адекватна вартість та прозорі умови без прихованих платежів. Консультанти швидко допомогли підібрати оптимальний поліс, враховуючи мої потреби та бюджет. Оформлення онлайн зайняло буквально кілька хвилин, і я відразу отримала підтвердження на електронну пошту. Тепер почуваюся захищеною на дорозі і спокійно планую поїздки. Враження лише позитивні, і я точно залишуся постійним клієнтом.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|