|
|
#1 |
|
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Всім привіт! Звертаюся до спільноти по пораду. Впродовж усього життя відчуваю великі труднощі з організацією та концентрацією. Постійно все відкладаю на потім, втрачаю речі, не можу довести справи до кінця і дуже нетерплячий. У дитинстві на це не звертали уваги, але зараз це серйозно заважає в кар'єрі та побуті. Чи може це бути синдром дефіциту уваги та гіперактивності (СДУГ) у дорослих? Як він взагалі проявляється в дорослому віці, окрім неуважності? Дуже потрібна інформація саме українською — може, є форуми, де це обговорюють, або статті від психіатрів/психологів України? Дякую за допомогу!
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
Я звернулась до терапевта на Hedepy, бо довго не могла зрозуміти, чому відчуваю тривогу, неуважність і постійну напругу. Виявилось, що багато з моїх труднощів можуть бути схожі на РДУГ симптоми у дорослих https://hedepy.com.ua/%D1%82%D0%B5%D...B4%D1%83%D0%B3 раніше я думала, що це лише дитяча тема, але спеціаліст пояснив, що подібні прояви можуть залишатися й у зрілому віці — складно зосередитися, важко планувати, емоції переповнюють. Ми почали працювати крок за кроком, і вже після кількох зустрічей я навчилась краще керувати своєю увагою, розуміти свої реакції. Дуже ціную, що терапевт не просто давав поради, а допоміг розібратися у причинах. Hedepy справді дає можливість знайти саме "свого" фахівця, який бачить тебе цілісно, без ярликів. Тепер я відчуваю більше впевненості та внутрішнього спокою.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|