|
|
#1 |
|
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Всім привіт! Спостерігаю за динамікою цін на новобудови Києва, зокрема на прикладі «Русанівської Гавані». Чи є сенс зараз поспішати з покупкою, чи, на вашу думку, варто чекати на корекцію ринку? Чи можуть ціни в подібних комплексах ще вирости через інфляцію та вартість будматеріалів, чи вже досягли піку? Цікавить ваше прогнозування як експертів.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.01.2018
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Мене теж цікавить нерухомість! Ціни на новобудови https://build.kovalska.com/ в Києві часто відлякують, але я була приємно здивована пропозиціями Ковальської. Тут дійсно можна знайти сучасну, простору і якісну квартиру за розумну вартість. Я ретельно порівнювала ринок і зрозуміла, що такі умови зустрічаються нечасто: продумані планування, зручна інфраструктура і гарний район. Ціни на новобудови від цього забудовника відповідають якості, а інвестиція виглядає надійною і перспективною. Я щаслива, що обрала саме цей варіант, адже тепер можу насолоджуватися комфортом і красою свого нового житла.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|