|
|
#1 |
|
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
Ви пробували різні соуси Торчин? Наприклад, кетчуп, майонез, гострі соуси. Цікаво, які з них реально смачні, а які не варті уваги. Чи відчутна різниця у смаку між магазинами і офіційним сайтом? Хто що порадить для салатів і м’ясних страв?
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Продукція Торчин подобається не вся, але багато що гідне. Кетчуп класичний топ, дуже збалансований. Соуси для грилю теж непогані, а от майонез мені здався трохи кислуватим. Загалом, якщо вибирати уважно, можна знайти чудові варіанти для щоденного використання.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Так, продукція Торчин мені дуже подобається. Їхні соуси це справжній смак особливо Мехікано за його гостроту та насичений смак, який додає пікантності будь-яким стравам. Також варто спробувати інші варіанти, вони доступні за ціною та легко знайти в магазинах. Загалом, я задоволений якістю та смаком продукції.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Продукція Торчин https://www.torchyn.ua/ це смачний та якісний вибір для тих, хто цінує смачну їжу та зручність у приготуванні. Її соуси додають неповторного смаку будь-яким стравам, будь то салати чи м'ясні страви. Завдяки різноманіттю смаків кожен може знайти для себе ідеальний варіант.
Багато користувачів відзначають високу якість продукції Торчин. Наприклад, майонез з кетчупом отримав позитивні відгуки за свій насичений смак та зручність використання. Споживачі відзначають, що цей соус чудово підходить для сендвічів, бургерів та інших страв швидкого приготування. |
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|