|
|
#1 |
|
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
Привіт усім. Хочу порадитися з тими, хто реально носить футболки з принтом. Постійно стикаюся з тим, що важко вгадати, який розмір і крій підійде, бо іноді «M» виглядає як «S», а «L» сидить занадто вільно. Маю середню статуру, не худий і не широкий, тому кожна покупка – це лотерея. На одних моделях плечі тиснуть, на інших тканина дивно збирається на грудях чи боках. Хочеться знайти таку, щоб і принт гарно лягав, і посадка виглядала природно. Цікаво, як ви обираєте – орієнтуєтесь по сантиметрах чи по візуальній посадці на фото?
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Дружище
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
Твоє питання знайоме багатьом, бо навіть при однакових позначеннях розміри можуть суттєво відрізнятися. Насамперед варто міряти не себе «на око», а взяти сантиметр і точно знати обхват грудей, ширину плечей і довжину тулуба. Це базові параметри. Далі дивися, який тип крою — regular, oversize чи slim. Regular зазвичай універсальний, не облягає, але й не висить мішком, тоді як slim може підкреслювати плечі, але тягнути тканину біля малюнка. Ще один момент — принт на еластичній тканині може спотворюватись, тому краще брати футболку з принтом на щільнішій бавовні. Також я завжди читаю відгуки, бо там часто пишуть, чи сідає річ після прання.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Падший ангел
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
Дякую, ти все чітко пояснила. Звернув увагу, що дехто радить дивитись на таблицю розмірів конкретного магазину, а не на загальні стандарти — типу там ширина грудей, плечей тощо. Мабуть, треба так і зробити. А щодо тканини — чи має сенс брати футболку з принтом зі змішаного матеріалу, чи краще 100% бавовну? Бо я люблю, коли не парить у спеку, але щоб і після прання форма не змінювалась. І ще — чи має значення, якщо футболка позиціонується як жіноча або унісекс, коли фігура звичайна?
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Дружище
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
Цитата:
До речі, я нещодавно замовляла саме футболка жіноча з принтом у магазині Bekhtir. У них власний бренд Bekhtir, і якість мене приємно здивувала: тканина щільна, принт не тріскається після прання, крій акуратний — не тисне і не висить, а посадка виглядає рівно. Ще плюс у тому, що вони добре підбирають пропорції — не коротка, плечі не сповзають. Якщо шукаєш щось зручне й при цьому зі стильним малюнком, рекомендую глянути там, у них футболки сидять саме так, як очікуєш, без сюрпризів. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Я шукаю класні футболки чоловічі. Принт не настільки важливий, як якість.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Ось у цьому магазині https://braggart.ua/ua/ зручно те, що можна купити футболки та одразу куртку підібрати. Це дуже класно, коли все можна знайти в одному місці, не треба бігати по різних сайтах або магазинах. Вибрав футболку, а потім легко підібрав до неї стильну куртку, і все виглядає дуже гармонійно.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|