|
|
#1 |
|
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
Підкажіть, будь ласка, хто робив утеплення фасаду термопанелями. Де ви все брали — окремо матеріали й монтаж, чи є компанії, які роблять «під ключ»? Мені важливо, щоб усе було якісно і без біганини — від покупки до встановлення. Якщо маєте перевірений варіант або добрий контакт, буду вдячна за підказку!
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Коли розпочинав ремонт у приватному будинку, стояло питання вибору якісних матеріалів — хотілося зробити все на совість, без «якось буде». Знайомий порекомендував сайт Terizo, і я залишився вражений рівнем обслуговування. Замовляв у них термопанелі для фасаду https://terizo.com.ua/ гарно, тепло і виглядає сучасно. Монтаж робив разом із бригадою, і мушу сказати, що консультанти Terizo детально пояснили всі нюанси монтажу термопанелей, навіть надіслали інструкції та відео. Крім того, я придбав бітумну черепицю, яку монтували того ж літа — покрівля вийшла просто чудова, рівна, без зазорів. Минуло вже два роки, і ніяких проблем! Найбільше мені подобається, що компанія не кидає клієнтів після покупки, а завжди готова відповісти на питання. З такими партнерами хочеться працювати і далі — видно, що вони дбають не лише про продаж, а й про довіру.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|