![]() |
#11 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Коллеги, у меня такой вопрос. Как проходит регистрация медицинского оборудования и изделий в Украине?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#12 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Регистрация медицинских изделий в Украине - это процедура, которая требует времени и эту работу должны выполнять профессионалы в этой отрасли. Такие услуги предоставляет компания IMPROVE MEDICAL и я рекомендую к ним обратиться. Все вопросы, которые вам интересны по этому поводу задавайте здесь.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 10.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привет всем! Ищу рекомендации по кардиоцентрам в Днепре. Может кто-то посоветует хорошую клинику для приема взрослых кардиологов?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#14 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.05.2021
![]() Привет! Я бы порекомендовал обратить внимание на кардиоцентр в Днепре . Они предоставляют высококачественные услуги по приему взрослых кардиологов. У них опытные специалисты и современное оборудование. Очень доволен их услугами. Врачи профессионалы, внимательные, подробно объяснили результаты и рекомендации. Административный персонал тоже отличный. Рекомендую!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 11.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Друзі, потрібен хороший дерматолог, бажано у Києві – до кого найкраще буде звернутися? Можливо, Ви знаєте перевірених фахівців, які дійсно відповідально підходять до питання лікування? Я тут читаю, що в клініці Резонанс Лікування нейродерміту проводять і багато про цю клініку хороших відгуків. Як Ви вважаєте, наскільки реально позбутися цього захворювання хронотерапією? Буду вдячний за Ваші підказки, тому що я не маю бажання приймати тонни таблеток...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.01.2022
![]() Треба родичу таку інфу дізнатись - де в Києві МРТ головного мозгу роблять?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.08.2021
![]() Цитата:
Шукала клініку для обстеження голови діду у нього часто болить голова. На сайті лікарні HBMedical записала його на мрт головного мозку у Києві на зручний нам час. Коли прийшли, черги ніякої не було, МРТ пройшло швидко, без дискомфорту. Лікарі дали детальні результати - чекали пару годин. Завдяки такої діагностики діду змогли поставити правильний діагноз, на щастя нічого серйозного - вікові змінення. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 27.08.2021
![]() головне щоб позитивні відгуки реальних клієнтів були
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.11.2021
![]() Я переконана, що здоров’я – найважливіше, тому його потрібно берегти, довіряючи лише кращим медичним установам. Медичний Центр https://consilium-medical.com.ua/ua/ , про який я неодноразово чула чудові відгуки, пропонує широкий спектр обстежень і сучасну діагностику. Комфортний стаціонар із цілодобовим моніторингом гарантує оперативну допомогу, що робить цей центр надійним вибором для тих, хто піклується про своє здоров’я.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|