![]() |
#11 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.08.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() активный отдых туризм, очень крутая вещь рекомендую
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#12 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.07.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Для пошановувачів активного відпочинку рекомендую підйом на Еверест, для того щоб отримати незабутні враження.
Опис маршруту, план походу, та інша корисна інформація, на сайті https://extremeguide.pro/uk/tour/sho...est-8848-86-m/ Звичайно необхідно добре фізично підготуватися, але це того варте... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Так само обожнюю відпочинок на природі у зручному та комфортному наметі!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#14 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я дуже люблю подорожувати!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
![]() Я також люблю подорожувати й зробила свої подорожі з Mastercard https://www.mastercard.ua/uk-ua/pers...ns/travel.html ще комфортнішими. Завдяки картці я можу без проблем оплачувати покупки за кордоном, знімати готівку в будь-якому банкоматі, а також користуватися різноманітними привілеями, які надає Mastercard для мандрівників. Це справжня зручність, адже не потрібно турбуватися про валюту чи наявність готівки.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|