![]() |
#11 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я завжди прагну, щоб моє волосся було красивим і доглянутим, тому використовую лише професійні засоби, які купую в магазині hair.com. Інтернет-магазин https://hair.com.ua/skrab-ta-piling/ в Україні пропонує чудовий асортимент косметики для волосся – від засобів для реконструкції до випрямлення, таких як кератин, ботокс і нанопластика. Завдяки цьому догляд за волоссям стає простим і ефективним, а результати радують щодня.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#12 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() За своїм волоссям дійсно варто добре доглядати та використовувати лише перевірені засоби
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Звичайно що так! Я такого принципу дотримуюсь вже давно, бо мені геть не все одно, у якому стані знаходиться моє волосся! А я хочу, щоб воно було здоровим, міцним та блискучим. Ось тут купую професійну косметику для волосся https://raywell.com.ua/ . Пробую різні засоби і спостерігаю, як на них реагує волосся. Зараз точно можу похизуватись гарною довжиною, за зиму воно значно відросло ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#14 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 12.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Какой кератин действительно эффективен и не вредит волосам? Хотелось бы узнать, где его можно купить.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 01.04.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Цитата:
Качественный кератин для домашнего использования вы найдете в интернет-магазине ZAYA https://zaya.ua/ru/keratin/ Там представлен широкий ассортимент профессиональных средств для выпрямления и восстановления волос. Среди популярных брендов на сайте — COCOCHOCO, Inoar, Kativa, Beneliss, Max Blowout, Zap Cosmeticos и Love Potion. Например, COCOCHOCO Original Brazilian Keratin подходит для всех типов волос, обеспечивая глубокое восстановление и блеск. Inoar G.Hair рекомендуется для жёстких и кудрявых волос, эффективно выпрямляя их и уменьшая объём. Для домашнего использования также популярен набор Kativa Brazilian Straightening Kit — его легко применять самостоятельно, и он не содержит формальдегида. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 16.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Цитата:
Наприклад, я свої засоби обирала роками https://rozetka.com.ua/ua/hair_care/c2048497/ , і навіть поради майстрів не допомагали - все треба було тестувати самостійно. В мене дуже неслухняне волосся, яке без гарного догляду виглядало хаотично, тому для мене було критично важливо підібрати відповідну косметику. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Коллега
![]() Нужно покупать косметику для волос только лучшего качества.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я себе недавно заказала пилинг для волос на сайте https://deeply.com.ua/ru/skraby-ta-pilinhy/ — какая же отличная косметика, оказывается! Волосы после него стали заметно чище у корней, кожа головы будто «дышит», а укладка держится лучше. Не ожидала такого эффекта, теперь хочу попробовать и другие средства из их ассортимента. Очень довольна покупкой. И по промокоду DEEPLY покупала со скидкой 20%.
Последний раз редактировалось Hellent, 02.06.2025 в 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Коллега
![]() Отлично. Тоже такое хочу!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2021
![]() А я бы хотела попробовтаь кератин
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|