![]() |
#11 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Оскільки медична тема, запитаю і я. Мені потрібно замовити сертифікацію медичного обладнання. Підкажіть, хто знає, куди краще звернутися.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#12 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Найкраще таку послугу замовити в компанії IIMPROVE MEDICAL, якщо вам сертифікація медичних виробів , вони в столиці знаходяться. На сайті ви побачите номери телефону для зв'язку, одразу дзвоніть, підкажуть та проконсультують. Тут все якісно виконають в рамках закону. Думаю, що вам сподобається співпраця, звертайтесь.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Питання щодо медицини варто уважно переглядати та вивчати.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#14 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Колеги, а хто з вас пробував орендувати медичне обладнання? Це взагалі вигідно робити зараз?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
В певних конкретних випадках звичайно що вигідно. Особливо тоді. коли вам обладнання потрібно не деякий час. Немає сенсу тоді його купувати і віддавати в грошовому еквіваленті набагато більше. Клініки зазвичай цікавить оренда ультразвукового апарату та іншого мед обладнання, яке потрібно для проведення певних мед обстежень і добре, що за таку оренду можна зараз без жодних проблем домовитись |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 27.08.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() також цікавлюсь де можна придбати якісне медичне обладнання?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.05.2021
![]() Моя рекомендація для тих, хто шукає перевірену техніку для косметології — Alvi Prague. Це європейська якість, яка відчувається у кожній деталі. У них можна знайти й апарати з класичним функціоналом, і суперінноваційні системи для передових процедур. Надійний вибір для професіоналів.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|