|
Результаты опроса: Как вы относитесь к топлес на обычном пляже? | |||
А что в этом такого - пусть загорают |
![]() ![]() ![]() |
29 | 85.29% |
Это не допутимо - пусть ищут нудистские пляжи |
![]() ![]() ![]() |
5 | 14.71% |
Голосовавшие: 34. Вы еще не голосовали в этом опросе |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#41 | ||||
Живая легенда
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 04.04.2005
Поблагодарил(а): 165 Поблагодарили 492 раз(а) в 331 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 3 раз в 3 сообщениях |
![]() Цитата:
Завидовать не будет. Будет восхищаться. :) Цитата:
Это разве плохо? :) Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 1 минуту Кстати, там не "за". Там "не против". :)
Мы не люди, переодетые в собак. Мы волки, переодетые в людей. Mamory Oshii Последний раз редактировалось Avallakh, 16.09.2007 в 12:00. Причина: Добавлено сообщение |
||||
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#42 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.05.2007
Поблагодарил(а): 62 Поблагодарили 86 раз(а) в 55 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
О восхищении до этого момента тут речи не шло.... И опять же, независимо от того, восхищаться, завидовать или что-нибудь еще, в первую очередь, это вопрос морали и воспитания.
![]() |
Этот пользователь сказал Спасибо Аэлита за это полезное сообщение: |
Humanoid (21.09.2007)
|
![]() |
#43 | ||
Живая легенда
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 04.04.2005
Поблагодарил(а): 165 Поблагодарили 492 раз(а) в 331 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 3 раз в 3 сообщениях |
![]() Цитата:
Ну а девушки... Если есть чему завидовать, то может и будут завидовать... Не знаю как там у вас... :)) Так что речь о восхищении не шла, но если смотреть на это разносторонне, то можно найти не только зависть. :) Цитата:
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#44 | |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2005
Поблагодарил(а): 25 Поблагодарили 196 раз(а) в 108 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 2 раз в 2 сообщениях |
![]() Цитата:
![]() Добавлено через 4 минуты 2Аэлита Зависть бывает разная. Белая зависть сродни восхищению. Имхо нет таких людей, которые не завидовали вообще.
Если ты способен всегда улыбаться жизни, жизнь всегда улыбнется тебе. Последний раз редактировалось Киану Рей, 16.09.2007 в 21:23. Причина: Добавлено сообщение |
|
![]() |
![]() |
Этот пользователь сказал Спасибо Киану Рей за это полезное сообщение: |
master_JD (13.12.2009)
|
![]() |
#45 | |
Форумный зомби
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Младший модератор Регистрация: 21.05.2006
Откуда: Одеcca/ Ivalice, Консоль: PS, PS2, PS3, PSP, NDS, GBC, GBA, XBOX360
Поблагодарил(а): 101 Поблагодарили 207 раз(а) в 160 сообщениях Вы сказали Фуу: 29 Вам сказали Фуу 20 раз в 18 сообщениях |
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#46 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.06.2006
Поблагодарил(а): 126 Поблагодарили 158 раз(а) в 113 сообщениях Вы сказали Фуу: 4 Вам сказали Фуу 2 раз в 2 сообщениях |
![]() EVa, ты не знаешь как я и к чему отношусь, т.к. со мной лично не знаком. Так что давай не будем говорить, как мне стоит к чему относиться. Ок?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
ЗАБАНЕН
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.11.2005
Поблагодарил(а): 506 Поблагодарили 486 раз(а) в 297 сообщениях Вы сказали Фуу: 32 Вам сказали Фуу 51 раз в 41 сообщениях |
![]() 2 Tifa
Господи, ну может хватит перья распушивать? Надоело! ![]() |
![]() |
![]() |
Этот пользователь сказал Фууу EinhanderZwei за это сообщение: |
Tifa (17.09.2007)
|
![]() |
#48 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 01.10.2006
Поблагодарил(а): 255 Поблагодарили 275 раз(а) в 163 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() По темі...
Майже поф. Просто бісить коли роздіваються люди в масі... Був на косі під Одесою, так там один чувак роздівся, в нього пивне брюхо мабуть пів його маси бере, так та падлюка стояла(добре яйого ззаді бачив, і то зразу погляд відвів) а перед ним діти бігали, якаж травма на психіку то ![]() ![]()
Что честь твоя?/Мой меч./Что доблесть твоя?/Мой щит./Где меч твой?/В серце моем./Где щит твой?/В серце моем./Что в серце твоем?/Любовь. Последний раз редактировалось KLAUD, 19.09.2007 в 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]() Гм, проблема неадекватного по віку вигляду це проблема не тільки пляжів, а й престижних спортивних залів
![]() Втім, кілька реплік по темі. Таке враження,що це для них просто останній спосіб привернути до себе увагу. Все правильно, але погодься, Nebel, що 60-тилітня бабця привертає увагу… м…м…м… …трохи з інших причин, ніж 18-тилітня дівчина (особливо з шикарним бюстом ![]() Але якщо ця бабця дожила до такого поважного віку і не розуміє, що вона виглядає, як мінімум, неестетично, то це не дужа розумна жінка. Мені, чесно кажучи, таких людей шкода… (на щастя, в похилому віці майже всі це розуміють). Зрештою, не думаю, що кому-небудь було би приємно ловити на собі презирливо-відразливі погляди оточуючих. Для чого псувати собі та комусь відпочинок ? …Хоча, якщо людина пофігіст… Але пофігістів в такому віці я чомусь не зустрічав… Наприкінці ще хочу сказати, що, на мою думку, законодавчо обмежувати таких людей не слід. Навіть не тому, що це порушує їхні права. Як тут правильно хтось підмітив, у нас же демократія ! Хочеш виглядати посміховиськом ? Маєш на те повне право !.. Добавлено через 13 минут Щодо заздрості. Дуже цікаву думку висловила Аеліта : восхищаться, завидовать или что-нибудь еще, в первую очередь, это вопрос морали и воспитания. Але мені здається, що тут все трохи по-іншому. Як на мене, в подібних ситуаціях ключову роль відіграє стать. Ну може ще хіба-шо рівень самоповаги. Проте Дозвольте пояснити на конкретних прикладах. Коли на пляж приходить шикарна дівчина, на неї витріщаються всі хлопці (ті, що з парою, просто при можливості зиркають). Хлопці захоплюються, дівчата тихо ненавидять. По-моєму, все просто, як кирзовий чобіт. Зрештою, в нас тут анімешний сайт, тому, думаю, доречно буде навести кілька прикладів з аніме (з того що я вже встиг подивитись) : NGE : Коли та тьотя, що опікувалась пілотом Єви-1 заїхала за ним в школу, як реагували на її прикид хлопці і що сказали про неї дівчата ? (сорі не пам*ятаю імен) Самурай Чамплу : Як реагувала Фу коли Муген і Дзин ходили на БД ? GTO : Бойкот (!!!) дівчатами Фуюцкі тільки за те, що вона подобалася всім хлопцям (???) (цікаво, чому такі ситуації ніколи не виникають у хлопців ?) Єдине, що я можу до того додати, то це те, що виховані дівчата (вірніше, дівчата з високим рівнем самоповаги) зроблять вигляд, що їм байдуже, але підсвідомо вони всеодно будуть негативно сприймати симпатичну конкурентку. А якщо самооцінка у дівчини низька ( ![]() ![]() А що ж ви хотіли ? Природа, однако !!! ![]() …Чи то може я так думаю тому що погано вихований ?.. До речі. Часом кажуть про чорну та білу заздрість. Особисто я вважаю, що заздрість ЗАВЖДИ одного кольору -- жовта. Хто що з цього приводу думає ? Напишіть, буде цікаво почути вашу думку. Последний раз редактировалось Humanoid, 21.09.2007 в 23:25. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() |
#50 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.11.2007
Поблагодарил(а): 22 Поблагодарили 6 раз(а) в 5 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Если грудь красивая пусть показывает
Реклама на форуме | |
|