![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.03.2023
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() У мене нещодавно з'явилися проблеми із зубами. Коли їм гаряче чи надто холодне, виникає біль. Скажіть, де у Києві точно допоможуть вирішити цю проблему?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.04.2023
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Швидше за все, у Вас підвищена чутливість ясен чи емалі. Особисто мені у такій ситуації допомогла мазь, призначена лікарем. Просто втирав її в ясна, і все пройшло.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Не знаю, чи зможете Ви вилікувати чутливість самі, чи знадобиться допомога. У будь-якому випадку доведеться відвідати стоматолога. Він огляне Ваші ясна і зуби і скаже, що необхідно зробити, щоб вилікуватися. За бажанням, можете звернутися до цієї клініки https://kutsdental.com.ua/ . Вона зарекомендувала себе дуже добре, оскільки в ній працюють лікарі з великим досвідом і використовується найновіше обладнання.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 27.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Дам одну важливу пораду. У жодному разі не відкладайте свій візит до стоматолога. Чим довше чекатимете, тим більша ймовірність, що втратите зуб. Сам із таким стикався.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.06.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() жіть, де у Києві точно допоможуть вирішити цю п
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|