![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.11.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Скажіть а чи красиво виглядати наливна ванна. З якого матеріалу вона робиться. І чи варто її робити або просто даремно витрачу гроші.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() я вообще о такой ванне слышу в первые. мне это тоже будет интересно узнать.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 30.04.2020
![]() Звичайно наливна ванна виглядає досить красиво, і зовсім її не відрізниш від звичайної, якщо не знаєш про це. Але таку ванну повинні робити фахівці, так як ця робота, як я вважаю дуже ювелірна. І я своїм батькам замовляла ось тут https://xn--80aaagbo5datdim0dvhqe.com.ua/ternopil / наливну ванну. Вони її роблять з якісного матеріалу рідкого акрилу, який називається KeramoKrill (Керамокрил). Так що я не шкодую, що заплатила за це, так як результат нам сподобався. А так вирішувати тільки вам робити вам налівную ванну чи ні. Але от якщо потрібен є їх номер 068-20-20-220
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.12.2020
![]() Это интересно, пригодится
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.01.2021
![]() Спасибо за совет!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|