![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 27.12.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Всем привет. Хочу поменять ванну старую на новую в своей квартире. Где можно посмотреть недорого?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 01.01.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Так может проще старую отремонтировать? Так дешевле
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.01.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я погоджуся з коментатором вище, простіше стару привести в нормальний вигляд. Якщо вам потрібна реставрація ванн у Рівному ось раджу цю фірму, двічі звертався до них і не пошкодував вони працюють з матеріалом Keramokrill (Керамокрилл) він не має неприємного запаху і тепер ванна виглядає як нова зовсім. Залишився ось їх телефон 0673524455 вони завжди на зв'язку.
Последний раз редактировалось skobec183, 03.01.2021 в 09:23. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | ||
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 17.02.2021
![]() Цитата:
Замовляли наливну ванну. Хочу подякувати від всієї сім'ї за добре виконану роботу. Майстер зробив усе відповідно до моїх побажань, якісно та чисто, допоміг з вибором кольору. Ми дуже задоволені, рекомендуєм. plastall.com.ua/portfolio/rovno.html Добавлено через 2 минуты Цитата:
Не знаю, як буде далі триматися це покриття, але поки не нарадусь! Ванна була потворна, міняти - мороки багато, а так перетерпіли два дні і білосніжна красуня готова! Будемо сподіватися, що не помилилися... remontuk.com/restavratsiya-vann-rivne/ Последний раз редактировалось Tokky105, 17.02.2021 в 11:42. Причина: Добавлено сообщение |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.12.2020
![]() Старая ванна никогда не будет новой, как ее не реставрируй. Я вот себе хочу красивую акриловую ванну купить. Сейчас подбираю варианты.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.12.2020
![]() Загляни в магазин leoceramika.com Там ты сможешь купить качественную акриловую ванную за отличную цену. Я сама как раз недавно покупала там ванную. И осталась невероятной довольной. Так что рекомендую вам именно там просмотреть варианты.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 11.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() У меня ремонт в ванне уже пол года как сделан, так что совершенно не болит уже голова по этому поводу. Но сейчас я так смотрю, что пусто в ванне довольно таки, по этому решил, что надо чуток обставить помещение. Тут товары для ванной комнаты https://greentalk.com.ua/vannaya сейчас со скидкой продаются, так что думаю что-то взять, чтоб красивее было. Недорого, между прочим)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 20.01.2023
![]() Навіщо міняти стару ваннуна нову, якщо можна рідкий акрил для ванної купити з яким вона стане колишньою, такою самою як і була при покупці, і так вийде набагато економніше. Можу порадити вам компанію papa-vann в якій ви можете подивитися рідкий акрил для ванної купити його у них можна за дуже вигідною ціною, а також і є можливість скористатися їхніми послугами ремонту, які вони зроблять якісно і дуже швидко, та ще й дадуть вам гарантію на це.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|