25.06.2024, 01:09 | #1 |
Приятель
Участник форума Регистрация: 12.07.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Люксова парфумерія для чоловіків
ParfumCity – це просто знахідка для мене! Вперше замовив тут чоловічі парфуми і був вражений високою якістю продукції. Аромат, який я отримав, має насичені та стійкі ноти, що роблять його ідеальним для щоденного використання. Замовлення прийшло дуже швидко, і я був приємно здивований швидкістю доставки https://parfumcity.com.ua/products/h...ya-voda-100-ml. Окремо хочу відзначити зручність оплати посилки при отриманні – це дуже зручно та надійно. Обслуговування на високому рівні, і я однозначно буду рекомендувати ParfumCity своїм друзям та знайомим!
|
Реклама на форуме | |
|
08.07.2024, 08:59 | #2 |
Прохожий
Участник форума Регистрация: 05.07.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Зайду посмотрю интересно
|
20.07.2024, 14:28 | #3 |
Прохожий
Участник форума Регистрация: 18.07.2024
Я вважаю,що парфумсіті - це гімно собаче) бо тут підробки, які розливають, десь в підпіллі. Краще скористайтеся іншими магазинами якісної парфумерії і візьміть собі пробник, щоб зрозуміти чи підходить парфум чи ні.
Маю перевірені магазини в інсті parfum_edem, ratner.beauty |
Реклама на форуме | |
|