![]() |
#11 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 11.02.2008
Поблагодарил(а): 259 Поблагодарили 267 раз(а) в 174 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 3 раз в 3 сообщениях |
![]() Фіолетовий теж прикольно, мені тільки до кольору обличчя не підійшло б, я дуже бліда.. А от моя краща подруга взяла і пофарбувалась саме в такий, темно-виноградний.. І нічо, класно було.. Вона металістка сама..
І тонік порівняно легко змивається, коли що. ![]() А буквальний косплей звичайно грех зело тяжкий(імхо).. От стиль з Меланхолії Харухі Суздумії так нічогенький.. сценічний. Здається досить близько до стилю цих Готичних Лоліт Місса із ДезНоту, вам не здається?
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#12 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.04.2007
Поблагодарил(а): 215 Поблагодарили 59 раз(а) в 42 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Дружище
Поблагодарил(а): 259 Поблагодарили 267 раз(а) в 174 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 3 раз в 3 сообщениях |
![]() Хм.. мені стидно, але я навіть ще не дивилась Меланхолію.
Просто бачила кілька картинок, і мені сподобалось.. костюми в тому числі.. Подивлюсь -- поясню, ок?^--^
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#14 | |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.08.2008
Поблагодарил(а): 44 Поблагодарили 17 раз(а) в 10 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Дружище
![]() А сині волоси ще не найгірше..
от я на днях бачила тетку з волоссям таких відтінків, що райдуга блікне.. Причому різни кольори були не в якійсь послідовності, а просто вперемішку, Мдя.. таке враження, що їй палітру на голову вилили..
![]() |
#16 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.02.2008
Поблагодарил(а): 127 Поблагодарили 75 раз(а) в 29 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() О_о Настоящая отаковская одежда.))) Хотя в глубине души я рада, что у нас такие по городу не ходят. Уж как-то слишком необычно смотрится белая кружевная юбка с зелёными колготками ХD. Хотя для японцев это наверное привычно...Но с другой стороны, не могу, не согласиться, что такое буйство красок порадовало бы глаз, привыкший видеть серую толпу.
З.Ы: хорошо, что я ещё не додумалась покрасить волосы в какой нибудь такой-эдакий цвет. А вот мысли о фиолетовых линзах мелькают... О_о |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 10.07.2008
Поблагодарил(а): 20 Поблагодарили 19 раз(а) в 13 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() [quote=Yarsi]Ну.. про Готичних Лоліт як бренд японської одежі я десь читала вже.. Тільки мене не особливо впечатлило
![]() Так! Там здається 2 різновиди цих лоліт! хороші і погані, чи щось у цьому роді) Це я читала давно в X3Mі здається! ![]() Дууууууже хочу пофарбуватись в фіолетовий або блакитний! Весь Київ облазила - нічого не знайшла( ![]() Підскажіть де взяти фарбу хто знає!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Дружище
![]() Ага, тепер згадала що в Х3Мі і бачила.. Ти теж його читаєш?
ну.. фіолетову фарбу знайти можна, типу виноградову, або темно-фіолетову -- звичайний тонік фарбний -- і ефект як не сподобається порівняно легко змити.. В магазинах КОСМО пляшечка біля 9-13 грн. На базарі пакетик на один раз -- 2грн. В мене подруга саме в фіолетовий фарбувалась -- так нічого!!! тільки потім сходить на червонясте.. Бачила стійку фарбу ядовито-хімічних відтінків -- зелену, синю, рожеву, чисто білу.. але не рекомендую.. все-таки стійка...
![]() |
#19 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.08.2008
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 10.07.2008
Поблагодарил(а): 20 Поблагодарили 19 раз(а) в 13 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
оооооо!!! Скажи де? Будь-ласочка))) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|