![]() |
#141 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.01.2008
Поблагодарил(а): 44 Поблагодарили 57 раз(а) в 26 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() 16.05.08 открыла для себя сезон купания)) Яхууу! В воскресенье опять на море))
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#142 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 11.02.2008
Поблагодарил(а): 259 Поблагодарили 267 раз(а) в 174 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 3 раз в 3 сообщениях |
![]() Ня! Я реалізувала свою ідею -- знаєте, така продається пластика кольорова в паличках, з неї ще магнітики ліплять, так я набрала значків у агітаторів і зліпила собі кільки ексклюзивів
![]() ![]() ![]() Тільки сьогодні в метро якісь жирнозаді люди мій соняшник підламали чуток ![]() Ну нічо, там поправити -- раз плюнути, а дальше носити буду на лямці сумки.. А сьогодні я спеціально за основою -- агітними значками полювала. Хана Льоні Космосу -- 13 значків вициндрила. А потім пояснила для чого ![]() От така я нехороша. *) Комусь на заказ зліпити подаруночок? ![]()
![]() |
#143 |
Живая легенда
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() СуперМодератор форума Регистрация: 16.11.2004
Поблагодарил(а): 1,875 Поблагодарили 433 раз(а) в 310 сообщениях Вы сказали Фуу: 5 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() А можна фотки изделия ? :)
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#144 | ||
Shinobi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Модератор форума Регистрация: 25.11.2006
Поблагодарил(а): 64 Поблагодарили 716 раз(а) в 430 сообщениях Вы сказали Фуу: 10 Вам сказали Фуу 3 раз в 3 сообщениях |
![]() Цитата:
Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Дружище
Поблагодарил(а): 259 Поблагодарили 267 раз(а) в 174 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 3 раз в 3 сообщениях |
![]() Фоти може пізніше будуть бо із фотиком, і з сканером запарки..
![]() Вчора путем неудачних дослідів постигла суть техніки.. Просто все розклеїлось.. Ну нічо, можна момент купити і все буде ок.. ![]() А шо таке няшний значок? Тільки багато дрібних деталей зробити не вдасться.. Мені вже в класі просили на заказ.. Тільки я весь час щось нове придумую і на просьби -- от точно такий самий не відкликаюсь... Ну, як побачите в місті дівчину з чорною сумкою а на ній анімешні і ліплені значки вперемішку -- підходьте ![]() Вчора пробувала зліпити подобие анімешного личка.. єєє, той кошмар мені ще довго привиджуватись буде.. ![]()
![]() |
#146 | |
Shinobi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Модератор форума Регистрация: 25.11.2006
Поблагодарил(а): 64 Поблагодарили 716 раз(а) в 430 сообщениях Вы сказали Фуу: 10 Вам сказали Фуу 3 раз в 3 сообщениях |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Дружище
![]() Нехай живуть РОЗПРОДАЖІ!!
Закривається модний магазин і речі зкинули за безцінок (напевно оренда їм дорожче обходиться) -- по 15 гривень, по 17,... Купила собі сьогодні 2 пари джинсів -- за 50 гривень разом!!! Та ще й від Вів"єн Вествуд (така панківська дизайнерка..) І пояс.. Рада як слоник!! Страшно адресу казати.. Але чую печінкою, що як не скажу -- мене жіноча київська половина форумчан лінчує на місці.. ну добре, я ж то вже скупилась..: ТЦ Магелан, проспект Глушкова 13 дисконт-центр.. Зверніть увагу на пояси -- по 20 гривень.. шкурка натуральна.. З.І. і не лінчуйте за "рекламу" Двом смертям не бувать..
![]() |
#148 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.04.2007
Поблагодарил(а): 215 Поблагодарили 59 раз(а) в 42 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Сдал сессию! Без хвостов!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Дружище
![]() Ага, я теж тільки-но здала усі тести.. Сьодні біологію писали..
І вільна.. аж до випускних екзаменів.. І ще вчора дізналась результати попередніх.. У мене з математики 178 балів з 200, і я поставлю собі оцінку (9-ку) автоматом, і вільна також від нашої математички--бронтозаври.. Як вона наш лякала тим екзаменом...
![]() |
#150 | |
Хранитель осколков миров
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Модератор форума Регистрация: 07.02.2008
Поблагодарил(а): 2,658 Поблагодарили 2,386 раз(а) в 1,433 сообщениях Вы сказали Фуу: 3 Вам сказали Фуу 2 раз в 2 сообщениях |
![]() Цитата:
Добавлено через 3 минуты ой, чтото аж от темы ушла ... Что хорошего.... мммм... А ... сегодня Пятница ... Ура! Наконец у меня первые выходные за 17 дней ... Ура! Ура! Ура! Последний раз редактировалось NiTokris, 31.05.2008 в 03:24. Причина: Добавлено сообщение |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|