![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Всім привіт! Хочу купити собі на кухню холодильник, та духову шафу, але ще не визначилась з магазином. Порадьте мені хороший інтернет-магазин, де можна купити якісну побутову техніку, по вигідній ціні.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Я нещодавно також купував техніку, у свою холостяцьку квартиру. Тобі можу порадити магазин де її купував, там величезний вибір якісної побутової техніки та не тільки, по хорошим цінам.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Привіт! А я переглянула декілька інтернет-магазинів з технікою, але поки не визначилась, де її буду купувати. Підкажи, будь ласка, в якому саме інтернет-магазині, ти купував собі побутову техніку?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() І так даним магазином являється інтернет-магазин Ringoo https://ringoo.ua/ де дуже великий вибір якісної побутової техніки, і не тільки, по хорошим цінам, оскільки у них часто діють не маленькі знижки.
Я собі багато що придбав, і головною покупкою став величезний телевізор та холодильник. На дану техніку були не погані знижки, тому я значно зекономив, і техніка просто супер. Тому я впевнений, що і ти собі в магазині, знайдеш всю необхідну техніку. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 04.05.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Грильшоп - на случай, если нужно купить гриль, или что-то для приготовления барбекю. Я когда впервые увидела их ассортимент, подумала что магазин для ресторанного бизнеса, но потом нашла и достаточно большое количество и более доступных по цене вариантов. Себе решили купить char boil https://grillshop.com.ua/char-broil.html у них очень много аксессуаров, а сам гриль - портативный и электрический. Вариант просто супер для готовки.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 01.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Бытовая техника очень пригодится при изготовлении кухни на заказ по индивидуальным размерам. Особенно встроенные электрический духовой шкаф и холодильник.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.06.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() орадьте мені хороший інтернет-магазин, де можна купити якісну побутову техніку, по вигідній ціні.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|