![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Чи реально подрібнювач у мийці допомагає, чи це маркетинг? У мене велика сім’я, постійно купа відходів після готування – кістки, овочеві шкірки, крихти. Відро доводиться виносити щодня. Думав, може, подрібнювач вирішить проблему, але боюся, що він швидко зламається чи засмітить каналізацію.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я ніколи не мав, але в офісі, де працюю, на кухні стоїть. Там реально простіше прибирати. Ніяких запахів, і не треба думати, куди дівати залишки кави чи чаю. Але вдома я б ще подумав, бо для сімейного використання навантаження більше.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() У тещі встановлений. Вона в захваті, але я помітив, що іноді він трохи повільно працює, якщо багато відходів одразу засипати. Хоча в цілому труби чисті, і жодного разу сантехніка не викликали. Я би сказав – річ непогана, але без фанатизму.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Цитата:
Всередині немає ножів, лише тертка, а шум такий тихий, що можна спокійно говорити по телефону, поки він працює. Труби теж не забиваються, бо все подрібнюється до дрібних частинок. Перед тим, як встановлювати, я теж сумнівався, але прочитав статтю подрібнювач харчових відходів Franke там дуже чітко розвінчують усі страхи: і про руки, і про дітей, і про гарячу воду, і про труби. Це мене остаточно переконало. Зараз щодня користуюся і розумію, що це не просто техніка, а справді комфорт. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|