![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Маю проблему з болями в спині, лікар каже, що це може бути щось серйозніше. Порадив звернутися до нейрохірурга. Хто може порадити хорошого спеціаліста у Львові? Бажано, щоб лікар був досвідчений і мав гарні відгуки. Як знайти такого спеціаліста і які документи потрібно мати при собі? Можливо, хтось вже проходив подібне лікування і може поділитися досвідом.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Так, мені також довелося шукати хорошого нейрохірурга у Львові. Можу порадити медичну клініку Дуомед, де працюють висококваліфіковані спеціалісти. Я зверталась туди з болями у спині, і мене прийняв нейрохірург у Львові https://duomed.lviv.ua/posluhy/nejrokhirurhiia/ Дуже задоволена результатом, лікар провів детальний огляд, назначив МРТ і розписав план лікування. Раджу взяти з собою всі попередні обстеження та результати аналізів, це допоможе швидше визначити проблему. У Дуомеді завжди уважно ставляться до пацієнтів, проводять детальну діагностику та надають вичерпні консультації. Якщо потрібно буде операція, вони також мають всі необхідні умови для її проведення. Особисто я обішлася без операції, завдяки правильно підібраному лікуванню і фізіотерапії.
Последний раз редактировалось kissska, 15.07.2024 в 17:32. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|