![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.12.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хочу поговорити про автострахування. Як ви гадаєте чи дійсно воно таке потрібне для українського водія?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.12.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я вважаю що Автоцивілка: Необхідна страховка для кожного водія в Україні. По-перше, це вимога закону, і за відсутність полісу передбачені штрафи. По-друге, цей вид страхування захищає інтереси постраждалих у ДТП, забезпечуючи компенсацію збитків. А по-третє, навіть для найобережніших водіїв ризик потрапити в аварію ніколи не дорівнює нулю через людський фактор. Тож краще заздалегідь подбати про належне страхове покриття на дорозі. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Нема сумніву, що так. Без страховки ж не можна їздити.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я вважаю, що страхувати авто обов'язково потрібно. Яке саме страхування обрати, вирішуйте самі, або проконсультуйтесь на сайті страхової компанії ТАС. Тут страхування ОСЦПВ оформляв. Почитайте про переваги цього виду страхування на сайті. Можливо, вам також цей варіант підійде найкраще.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.07.2024
![]() да, при аварии помогает
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|