![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я, як людина, котра завжди прагне розібратись в усьому до дрібниць і ніколи не приймає на віру написане без глибшого аналізу, вирішила поцікавитись у вас, чи є хтось, хто реально читав повністю інструкцію до стоматидину й може мені, так би мовити, у двох словах і по-простому пояснити, як саме ним правильно користуватись, бо я наче і почала, але там стільки всяких моментів і винятків, що не зрозуміло, коли його застосовувати, скільки тримати в роті, чи можна дітям, чи треба щось запивати після того, а ще це "не ковтати" – мені цікаво, наскільки це критично, бо я вже один раз випадково проковтнула трохи.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Інструкція до стоматидину, як і до більшості медичних засобів, містить багато нюансів, але головне пам’ятати кілька ключових моментів. Засіб використовують для полоскання ротової порожнини та горла при інфекціях – по 10-15 мл нерозбавленого розчину 2-3 рази на добу. Полоскати потрібно приблизно 30 секунд, після чого засіб слід виплюнути. Ковтати не можна, бо він діє локально. Не рекомендується їсти або пити протягом 15-30 хвилин після застосування. Для дітей старше 6 років теж можна, але з обережністю і під наглядом дорослого.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() А якщо раптом я не встигла прополоскати горло ввечері, краще зробити це вночі чи просто зранку? І чи є якась максимальна кількість разів на добу, бо боюсь перестаратись. А ще цікаво, чи можна його поєднувати з іншими ополіскувачами?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Цитата:
Дуже слушні питання. Якщо пропустила вечірнє полоскання — краще не порушувати сон, а зробити зранку, бо важливо дотримуватись регулярності, але не на шкоду відпочинку. Щодо частоти – зазвичай 2-3 рази на добу достатньо, цього вистачає для підтримання антисептичного ефекту. Надмірне використання не пришвидшить одужання, а навпаки – може викликати подразнення слизової. Щодо поєднання з іншими засобами – це можливо, але потрібно робити перерву між застосуваннями і не використовувати одразу декілька антисептиків. І якщо тобі хочеться дізнатися ще точніше і з першоджерела – рекомендую глянути офіційну інструкцію на сайті Стоматидин https://stomatidine.com.ua/instruction/ Там все чітко, структуровано, із зазначенням дозувань, показань, протипоказань і навіть порад щодо правильного застосування. Це набагато зручніше, ніж шукати по шматочках у гуглі. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|