![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Нарешті дозрів до того, щоб взятись за ремонт у квартирі — хочеться зробити не абияк, а з душою. Почав придивлятись до оздоблювальних матеріалів, але стільки варіантів, що очі розбігаються. Дуже цікаво почути ваші поради: де ви купували, що сподобалось, де сервіс приємний? Надихаюсь чужим досвідом :)
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Коли плануєш будівництво чи ремонт, найважливіше — не заощадити будь-якою ціною, а обрати матеріали, які служитимуть роками. Я працюю у сфері проєктування приватних будинків вже понад 10 років, і можу впевнено сказати: якісні будівельні матеріали https://terizo.com.ua/ це не розкіш, а необхідність. Один з найкращих прикладів такого підходу, компанія Terizo. Це і магазин, і будівельна компанія, тож вони не просто продають, а ще й монтують те, що пропонують. Мені подобається, що можна одразу бачити зразки в їхньому шоурумі просто неба, бо на фото все виглядає одне, а вживу — зовсім інакше. Клієнти, яких я направляв до них, завжди дякували за пораду. Замовлення через інтернет у них працює чітко, без затримок, менеджери все пояснять і підберуть найкращий варіант під ваш проєкт.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.08.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() З ремонтом під ключ від https://kapitel.ua/remont-ternopil/ вам не треба перейматись такими нюансами, адже про все подбають їхні професіонали.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|