Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов  

Вернуться   Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов > Общефорумные разделы > Круглый стол
Справка Пользователи Календарь Все разделы прочитаны

Ответ

Опции темы
Старый 11.09.2025, 13:08   #1
kissska
Падший ангел

Участник форума

Поблагодарил(а): 3
Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях
По умолчанию Скільки коштує доставка посилок у США з України?

Привіт усім! Потрібна ваша порада. Маю кілька родичів у США, і хотіла б відправляти їм невеликі посилки з України — наприклад, документи, якісь подарунки чи навіть домашні смаколики. Ніколи раніше цього не робила, тож виникає багато питань: які є надійні служби, скільки приблизно коштує доставка, чи реально відслідковувати відправлення, і головне — щоб воно не загубилося десь у дорозі. Хто вже відправляв щось у США — розкажіть, будь ласка, як це відбувається і що краще врахувати?
kissska вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 11.09.2025, 13:09   #2
Haruko
Ангел во плоти

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях

О, я якраз цим нещодавно займався! Скажу чесно, спочатку теж боявся, що десь пропаде або прийде через місяць, але виявилося, що все значно простіше, якщо користуватися перевіреними сервісами. Відправляв через міжнародних перевізників, таких як DHL чи FedEx — все дійшло за тиждень. Є трек-номер, я в реальному часі бачив, де саме моя коробка. Так що можу підтвердити — якщо правильно оформити документи й вибрати компанію, яка займається саме доставкою з України в США, то все працює досить швидко і без нервів.
Haruko вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.09.2025, 13:09   #3
kissska
Падший ангел

Участник форума

Поблагодарил(а): 3
Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях
Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях

Дякую за досвід, дуже корисно! Особливо цікаво, що посилка реально прибула за тиждень. А скажіть, будь ласка, ви відправляли лише документи чи й щось об’ємніше? І як щодо вартості — наскільки вона залежить від ваги? Бо я планую іноді відправляти невеличкі пакунки, до кілограма, але також може знадобитися переслати більший вантаж.
kissska вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 11.09.2025, 13:12   #4
Haruko
Ангел во плоти

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях

Так, тут головне правильно підібрати варіант доставки посилок у США з України https://semero.ua/shipping/package/p...kraine-to-usa/ Наприклад, якщо мова йде про невеликі пакети або документи від 0,5 кг, то ідеально підходять служби DHL Express, UPS, FedEx чи TNT. Вони швидко доставляють у США, і завжди дають трек-номер, щоб можна було спокійно відстежувати посилку онлайн. А якщо вже мова про великі вантажі — від 100 кг, тоді краще використовувати авіафрахт через Європу. Є навіть зручний варіант із митними складами в Польщі та Словаччині, це пришвидшує процес і зменшує ризик затримок.
Я от нещодавно відправляв родичам посилку близько 3 кг з різними подарунками — і чесно, був приємно здивований, що все обійшлося від 3500 грн і прийшло буквально за 5–7 днів. Кур’єр забрав прямо з дому, оформили швидко, служба підтримки відповіла на всі мої питання. Доставка посилок у США з України реально стала зручною і доступною, якщо співпрацювати з тими, хто розуміє всі нюанси. Особисто я залишився дуже задоволений роботою компанії «Semero», бо вони дають чіткі умови, прозорі ціни й гарантії, що твій вантаж дійде без проблем.

Haruko вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Ответ