![]() |
#1 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Шукаю в Київській області заклад, де можна не лише смачно повечеряти, а й залишитися з ночівлею в готелі. Хотілося б знайти саме заміський ресторан з атмосферою спокою та природою навколо, щоб відпочити від міської метушні. Важливо, аби кухня була на високому рівні: хороше м’ясо, риба, салати, десерти — усе свіже та подане зі смаком. Чи знає хтось такі комплекси й може порадити перевірене місце?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я якраз можу допомогти з такою рекомендацією. Якщо шукаєш поєднання затишного ресторану, красивої природи та комфортного готелю, можу рекомендувати з’їздити в CHALET EQUIDES - чудовий ресторан під Києвом https://www.equides.com.ua/konferenc...al-restaurant/ . Він знаходиться на території готельного комплексу Equides Club. Це сучасний заміський клуб під Києвом, де є все для гарного відпочинку. На території — доглянуті алеї, стайні з конями, водойми та стильна архітектура. Ресторан пропонує різноманітні європейські страви, приготовані зі свіжих продуктів: тут і м’ясні делікатеси, і рибні позиції, і вишукані десерти. Атмосфера особлива — це не міський ресторан, а місце, де можна спокійно провести вечір, насолодитися природою та сервісом. Якщо плануєш залишитися, готель у клубі пропонує сучасні номери з усіма зручностями, де комфортно відпочити після вечері.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|