![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт усім, мене цікавить думка батьків, які купують «Барні» для своїх дітей. Чула різні відгуки: хтось каже, що це зручний перекус у школі чи дорозі, а інші переконані, що нічого корисного там немає, тільки цукор і добавки. Мене бентежить те, що на упаковці все виглядає дуже дитячо — ведмедик, молочна начинка, обіцянки натуральності, але наскільки це відповідає реальності? Цікаво, чи справді ці бісквіти мають хоч якусь користь, чи це просто гарна реклама, яка працює на батьківських емоціях. Поділіться, хто дає дітям такі снеки, чи відчуваєте різницю між ними та звичайним печивом?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я купую «Барні» вже не перший рік, тому можу сказати, що це швидше десерт, ніж повноцінний дитячий перекус. Склад у них досить типовий: борошно, цукор, олія, яйця, трохи молока та ароматизатори. Калорійність висока, тож з точки зору користі продукт не можна назвати дієтичним. Водночас є плюс у тому, що вони запаковані індивідуально і зручні для школи чи поїздок. Дитині цікаво, бо форма ведмедика асоціюється з чимось приємним і домашнім. Мені здається, у таких продуктах головне не робити їх постійною частиною раціону, а сприймати як солодке частування, яке іноді можна дозволити після їжі або під час подорожі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Тобто можна час від часу, але не регулярно. Мені здається, що діти швидко звикають до таких смаків і потім звичайні домашні десерти здаються їм не такими привабливими. Мій син, наприклад, після кількох разів почав просити саме ведмедика, бо це нібито веселіше. Я звертала увагу, що після такого солодкого йому хочеться ще щось під’їсти через короткий час, тобто ситості воно не дає. Можливо, це більше про емоцію, ніж про поживну цінність. Та все ж цікаво, чи є якась різниця між видами «Барні» — наприклад, з молочною чи шоколадною начинкою, чи це однаково солодке і штучне на смак?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Цитата:
Раджу звернути увагу на інтернет-магазин MAUDAU, там «Барні» часто бувають у наявності, є різні упаковки та свіжа продукція. Замовлення приходить швидко, упаковка охайна, і це справді зручно, коли не хочеться бігати по супермаркетах. Для мене це найзручніший спосіб купити улюблені ласощі дитини без клопоту і черг. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|