Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов  

Вернуться   Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов > Общефорумные разделы > Круглый стол
Справка Пользователи Календарь Все разделы прочитаны

Ответ
 
Опции темы
Старый 30.10.2025, 13:42   #1
kissska
Падший ангел

Участник форума
 
Аватар для kissska
 
Регистрация: 29.04.2020
Сообщения: 735
Поблагодарил(а): 3
Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях
По умолчанию Хто вміє варити гороховий суп?

Доброго дня усім! Хочу спитати: чи хтось із вас готує гороховий суп і має перевірений рецепт? Маю сухий колотий горох, але не впевнена, як правильно його обробити — чи потрібно замочувати, скільки варити. Також не знаю, з чим краще поєднувати — з картоплею, копченостями чи без них? Можливо, є секрети, які роблять суп смачнішим і насиченішим?
kissska вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 30.10.2025, 13:44   #2
Haruko
Ангел во плоти

Участник форума
 
Аватар для Haruko
 
Регистрация: 13.04.2020
Сообщения: 872
Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях
По умолчанию

Привіт! Так, я готую гороховий суп досить часто, і дійсно є кілька важливих моментів. Наприклад, колотий горох варто добре промити і за бажанням замочити на 1‑2 години — це скорочує час варіння. Копченості, як‑от реберця, грудинка, дуже добре додають аромату, суп стає більш наваристим. Картоплю кладу кубиками і додаю під кінець, щоб залишалася легка структура. Ще обов’язково роблю зажарку з моркви й цибулі — вона додає смаку і глибини.
Haruko вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.10.2025, 13:44   #3
kissska
Падший ангел

Участник форума
 
Аватар для kissska
 
Регистрация: 29.04.2020
Сообщения: 735
Поблагодарил(а): 3
Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях
По умолчанию

Дякую, за такі детальні поради! Цікавлюсь: коли саме ти додаєш копченості — на самому початку чи ближче до кінця варіння? І чи потрібно виймати кісточки чи великі шматки копченого м’яса до подачі? Бо мені важливо, щоб суп був не тільки смачний, а й зручно їсти.
kissska вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 30.10.2025, 13:47   #4
Haruko
Ангел во плоти

Участник форума
 
Аватар для Haruko
 
Регистрация: 13.04.2020
Сообщения: 872
Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях
По умолчанию

Особисто я кладу копченості на початку варіння — це дозволяє бульйону добре просочитися ароматом диму й м’яса. Після того, як горох майже м’який, виймаю великі кісточки чи грудинку, нарізаю м’ясо кубиками й повертаю в суп. Насичений і ароматний класичний гороховий суп — чудовий вибір для холодного дня: він зігріває, насичує та дарує комфорт. Якщо хочеш зробити ще цікавіше — обов’язково зроби зажарку й подавай з хрумким хлібом або грінками.


Последний раз редактировалось Haruko, 30.10.2025 в 13:48.
Haruko вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей - 0 , гостей - 1)
 
Опции темы

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете прикреплять файлы
Вы не можете редактировать сообщения

BB-коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Быстрый переход


Часовой пояс GMT +3, время: 16:36.



реклама:

Copyright (c) 2001-2015 by проект Мир японской анимации (anime.ua). Администрирование и руководство сайтом, часть содержания - Mr Mingan. Дизайн - by fafhrd.
Администрация сайта не несет ответственности за достоверность информации, опубликованной в рекламных и баннерных объявлениях.
Мнение администрации сайта может не совпадать с мнением авторов сообщений в форуме



MyAnimeTop - рейтинг сайтов по аниме, манге и хентаю Rambler's Top100