![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.03.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт, хто небудь знає про таку прикрасу як каблучки, думаю це безпрограшний варіант для подарунка коханій дівчині на свято, сподіваюся хто з знаючих на форумі зможе підказати з цього питання найкращі варіанти, чекаю ваших відповідей, адже для мея це дуже важливо.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
|
![]() Думаю що кільце з секретом цілком буде виглядати ефектно на пальці і завжди зможе привернути увагу окужающих, а особливо виділяються тредовие кільця адже вони сьогодні дуже популярні, не забувайте і про коктельних кільцях які порівнюються з перснем, думаю знайдете що треба.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.03.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() В любому випадку які б каблучки не були сьогодні в тренді, ви завжди можете прислуховуватись тільки себе, щоб такі прикраси вам подобались і ви їх носили кожного дня. Зазвичай я дивлюся різні інтернет-сторінки і побачив одну статью яка мені дуже підсказала https://zhmerynka.city/read/promo/12...i-vibrati-sobi тому я з впевніністью можу її рекомендувати і вам для вирішення питання.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
|
![]() Спасибо за инфу!
|
![]() |
![]() |