![]() |
#1 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Ребятки, мой папа пользуется телефоном Асус. Сейчас стал сетовать на то, что батарея совсем слабая стала. Хочу ему сделать приятное и новую батарею заказать. Но увы не знаю где....
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.07.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я зіштовхнувся з проблемою трошки іншого характеру. Мені потрібен аккумулятор для дому, але я не знаю, чи варто інвестувати в акумулятор для дому, якщо перебої з електрикою нечасті?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.07.2024
![]() Навіть при рідких перебоях з електрикою акумулятор для дому може стати вигідним рішенням. Він забезпечить роботу освітлення, інтернету та інших критично важливих приладів, що знижує дискомфорт під час короткочасних відключень. На i-power https://i-power.com.ua/catalog/akkum...dlyaspkvartiry є акумулятори різної ємності та потужності, що дозволяє обрати модель, яка відповідатиме вашим потребам. Це також може заощадити витрати на генератори або інші пристрої для резервного живлення, якщо вам потрібно лише короткотривале живлення.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|