![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.11.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт усім! Мене звати Олександр. Шукаю можливості для безкоштовного навчання в Словаччині. Цікавить, які університети пропонують такі програми для іноземних студентів, зокрема для українців. Хтось може поділитися інформацією про процес вступу, необхідні документи, строки подачі заявок та інші деталі? Буду дуже вдячний за будь-які поради та корисні посилання. Дякую за допомогу!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 12.11.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Словаччина безкоштовне навчання – це реальність, яку я зміг випробувати на власному досвіді. Я обрав один із державних університетів і зараз навчаюсь безкоштовно. Це стало можливим завдяки підтримці Educate Agency, яка допомогла мені з усіма необхідними документами і підготовкою до вступу. Тепер я можу зосередитися на своєму навчанні і не турбуватися про фінансові витрати. Рекомендую всім, хто хоче отримати якісну освіту, скористатися цією можливістю.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|