![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт усім! Хочу придбати Kia і цікавлюсь, на яких інтернет-ресурсах можна знайти найповнішу базу оголошень про продаж автомобілів цієї марки? Буду вдячний за ваші поради щодо найзручніших та найнадійніших сайтів, де можна знайти детальну інформацію про авто, включаючи ціни, пробіг та технічний стан.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я користувався кількома великими автомобільними порталами. Вони пропонують детальні оголошення з описом пробігу, технічного стану і фотографіями. Зручні фільтри допомогли швидко знайти потрібну модель.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Раджу звернути увагу на великі автомобільні сайти, які мають широкий вибір оголошень про продаж Kia. Важливо, щоб на сайті були відгуки покупців та можливість перегляду історії авто. Це допоможе знайти надійний варіант.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я неодноразово користувався цим сайтом і завжди залишався задоволеним. Усі авто відповідають описам, багато корисної інформації та фоток. Сайт також дозволяє порівнювати різні моделі, що дуже зручно. Пару місяців тому купив Kia Ceed, і все пройшло без проблем. На сайті можна знайти відгуки від інших покупців, що дуже допомагає при виборі. Дуже рекомендую цей сайт всім, хто шукає якісне авто без зайвих клопотів. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() А мене цікавить покупка хорошої іномарки у лізинг.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() За машиною в лізинг звертайтесь в УЛФ https://ulf.ua/ , тут вам точно підберуть авто для придбання на найпривабливіших умовах. Я собі тут транспорт хочу обрати. Мені потрібна машина для роботи та тут є саме з такими як мені потрібно характеристиками.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|