![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, чи можна вилікувати катаракту? Моя бабуся має цю проблему, і я дуже хвилююся за неї. Чи існують ефективні методи лікування, і якщо так, то які саме? Чи можна повернути зір повністю? Буду вдячний за будь-яку інформацію!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Привіт! У моєї мами теж була катаракта, і ми вирішили зробити операцію. Спочатку ми боялися, але лікарі пояснили, що операція з видалення катаракти зараз є однією з найпоширеніших і безпечних. Операція пройшла успішно, і мама почала бачити значно краще майже відразу після процедури. Важливо знайти хорошого спеціаліста і виконувати всі його рекомендації під час реабілітації. Це дійсно допомагає повернути зір і покращити якість життя.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Дякую за відповідь! Це дійсно надихає. Радію, що у вашої мами все пройшло добре. Мені теж здається, що операція може бути найкращим варіантом для бабусі. Але є ще деякі сумніви. Як довго триває реабілітація після операції? Чи є ризики або ускладнення, про які потрібно знати? Бабуся вже не молода, тому хочеться бути впевненим у безпеці процедури.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Катаракта — це помутніння кришталика ока, яке зазвичай розвивається з віком. На жаль, жодні ліки або краплі не можуть вилікувати катаракту повністю. Єдиний ефективний метод лікування катаракти у Кременчуці https://visium.com.ua/kremenchug/ua/...nie-katarakty/ — це хірургічне втручання, під час якого помутнілий кришталик видаляється і замінюється на штучний.
Операція з видалення катаракти триває зазвичай не більше 20-30 хвилин і проводиться під місцевою анестезією. Пацієнт при цьому залишається при свідомості, але не відчуває болю. Після операції зір покращується майже відразу, хоча повне відновлення може зайняти кілька тижнів. Протягом цього часу необхідно дотримуватися рекомендацій лікаря, використовувати призначені краплі та уникати фізичних навантажень. ![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|