![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.11.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Доброго дня! Шукаю надійну компанію, яка може допомогти з покупкою та доставкою авто з США. Цікавлять конкретні рекомендації, адже справа серйозна і не хотілося б потрапити на шахраїв. Можливо, хтось з вас вже користувався подібними послугами і може порадити надійного партнера? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію та поради.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 12.11.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Довго шукав надійну компанію, яка займається доставкою авто з сша, і нарешті знайшов грандкар https://www.grandcar.in.ua/ Їх сервіс відмінний, починаючи з підбору автомобіля до його доставки. Професіонали грандкар надали вичерпну інформацію про кожне авто, що мене цікавило, а також провели всі необхідні перевірки. Результатом став автомобіль у відмінному стані, який я придбав за дуже вигідною ціною. Рекомендую всім, хто шукає якісні авто з Америки.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|