![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Потрапив у таку халепу: є борг у державному банку, і вони тепер добряче тиснуть. Що найгірше, це не якийсь там приватний банк, а державний, і я вже не знаю, як з цим справитись. Чи є варіанти, як вирішити це питання, щоб не залишитися з порожніми кишенями?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Розумію, це може бути жорстко, коли мова йде про державний банк. Але є вихід. Один мій знайомий мав схожу ситуацію, і йому дуже допомогли в юридичній компанії "ПІК" https://www.pic.kiev.ua/ . Їхні адвокати по кредитам спеціалізуються на таких справах, і їм вдалося домовитися з банком про реструктуризацію боргу, так що мій друг не тільки уникнув серйозних санкцій, а й зберіг своє майно. Вони реально знають, як грамотно захистити твої інтереси навіть у таких складних випадках. Тому, раджу не тягнути час і звернутися до них, поки ситуація не стала критичною.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|