![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Підкажіть, який спінінг зараз вважається топовим? Хочу взяти щось універсальне, щоб підходило і для джигу, і для воблерів, і щоб не відчувати себе банкрутом після покупки. Що зараз обирають досвідчені рибаки? Цікавлять саме ваші поради!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Слухай, я тобі скажу так: топовий спінінг — це той, який підходить саме тобі. Але, якщо говорити про якісні варіанти, які не коштують як космічний корабель, то зверни увагу на спінінг аіко http://fishclub.uz.ua/spiningi-ajko-aiko-vidguki/ . Якраз на блозі FishCLUB є непоганий огляд цієї серії. Сам користуюсь вже другий сезон і не можу натішитись — універсальний, легкий, чутливий, і головне — доступний. З ним я і на щуку ходжу, і на окуня, і на судака пробував. Бланк добре витримує навантаження, а котушка сідає як рідна. Так що, раджу придивитися, особливо якщо шукаєш надійну річ без зайвих витрат!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|