![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Привіт! Підкажіть, будь ласка, у який день циклу краще записуватися до гінеколога? Я чула, що це важливо для точності огляду та аналізів. Але точної інформації не маю. Хтось знає, коли найкраще йти на прийом?
Последний раз редактировалось АнимеГирл, 29.09.2024 в 14:28. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Привіт! Зазвичай рекомендують йти до гінеколога на 7-10 день циклу, тобто після завершення місячних. У цей період легше провести огляд і взяти всі необхідні аналізи, оскільки слизова оболонка вже відновилася. Але якщо є термінові проблеми, то можна йти в будь-який день.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Це корисна інформація, дякую! А якщо мені потрібно зробити УЗД чи здати мазки, це також краще робити після закінчення місячних? Я просто не хочу втрачати час і записуватися кілька разів, якщо можна зробити все за один візит.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Советник
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Так, ти права. Більшість обстежень, включаючи УЗД та мазки, краще робити на початку циклу, на 7-10 день. Це оптимальний період для того, щоб отримати найбільш точні результати. У цей час ендометрій тонкий, і лікар зможе краще оглянути внутрішні органи, а мазки будуть більш інформативними. Але якщо тебе турбують якісь конкретні симптоми, не варто чекати і краще записатися до гінеколога у Львові https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/hinekoloh-lviv/ раніше. Пам'ятай, що кожен організм індивідуальний, тому варто порадитися зі своїм лікарем.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|