![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Шукаю деякі унікальні молитовники для своєї бабусі, але хочу знайти щось справді незвичайне і красиве. Бабуся любить книги зі шкіряними обкладинками, можливо, навіть з декоративними елементами. Хтось може порекомендувати місце, де таке можна придбати? Шукаю де-небудь, де роблять книги з любов’ю та особливою увагою до деталей.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я нещодавно брав декілька молитовників для своїх родичів з інтернет магазину Family Store. Ти можеш там замовити молитовники , які вони роблять з особливим підходом до кожної деталі. Вони мають широкий вибір молитовників у шкіряних обкладинках, а деякі з них навіть прикрашені позолоченими та посрібненими накладками. Їх роботи дійсно вражають, бо кожна книга — це мистецтво. Мені особливо сподобався молитовник у шкіряному окладі з унікальними ручними декораціями. Це точно зробить особливий подарунок для твоєї бабусі, адже кожна книга зроблена з душею та любов’ю!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|