![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, які вантажні шини краще вибрати для мого автопарку? Потрібні шини для тягачів, які часто перевозять важкі вантажі на великі відстані. Важливо, щоб шини були надійними, довговічними та могли витримувати інтенсивну експлуатацію. Буду вдячна за поради, а також поради, де можна їх купити.
Последний раз редактировалось AlinaMoskalenko, 12.10.2024 в 14:46. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Вітаю! Для вашого автопарку я б рекомендувала звернути увагу на вантажні шини Triangle TRD06 https://globalshina.com.ua/triangle/triangle-trd06/ Вони мають посилений корд, що забезпечує додаткову міцність, і прекрасно підходять для важких умов експлуатації, включаючи перевезення великогабаритних та важких вантажів. Шини також відмінно справляються з довгими поїздками завдяки високій зносостійкості та стійкості до перегріву. Ви можете знайти ці шини в інтернет-магазині вантажних шин Глобал Шина, де представлений широкий асортимент для різних типів вантажного транспорту, а також є зручні умови доставки по всій Україні. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|