![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.11.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Моя дружина дуже захоплюється українськими традиціями, і я подумав, що підвіска лялька мотанка буде чудовим подарунком для неї. Однак не знаю, де шукати такі вироби, виготовлені українськими ювелірами. Можливо, хтось підкаже перевірений бренд або магазин, де можна знайти подібну прикрасу? Дякую за допомогу!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 12.11.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Давно хотів придбати щось унікальне для своєї колекції прикрас, і підвіска лялька мотанка від Dukachi стала ідеальним вибором https://ua.dukachi.com/collections/dolls-pendants Вона виглядає просто фантастично, дуже деталізована та символічна. Такі речі не просто прикрашають, а й мають глибокий сенс, який передає нашу культуру та історію. Відчувається, що це не масовий виріб, а щось особливе, створене з душею. Дуже радий, що зробив це придбання, і всім рекомендую.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|