![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 4 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Мені потрібні гантелі для домашніх тренувань, але не знаю, яку вагу обрати для початку. Які варіанти гантелей для різних рівнів підготовки ви б порекомендували, і чи є моделі, що підходять для новачків? Цікавить універсальний варіант, щоб можна було поступово збільшувати навантаження.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Для тих, хто шукає гантелі для домашніх тренувань і тільки починає тренуватися, я б порадив набірні гантелі, які дозволяють поступово збільшувати навантаження. Сам обрав такий варіант, і це дало можливість уникнути покупки кількох різних наборів. Гантелі із змінними дисками зручні для тренувань вдома, займають мало місця, а також мають зручні рукоятки, що полегшує тренування. Придбати такі моделі легко, адже вони підходять для різних вправ та рівнів підготовки, дозволяючи поступово розвивати силу.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|