![]() |
#1 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.04.2006
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт усі! Дозвольте щиро запропонувати вашій увазі невелику але дуже зручну програмку мого виробництва для адміністрації вашої колекції аніме. Особливо корисно для початківців!
Дивіться на спеціальній сторінці: http://www.systema10.org Якщо будуть запитання і т.д., то шукайте контактну інформацію на тій сторінці. Вітаю, Юрко |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Прохожий
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт!
Погана новина: сьогодні я випадково знайшов серйозну помилку в Перегляді-А. Дуже прикро для всіх, хто вже завантажив (а такі вже є, я бачив в журналі). Помилка пов"язана з кнопками початку і завершення перегляду. Схоже, що я в останній момент щось зіпсував і погано перевірив випуск 1. Сьогодні (пізно) ввечері я виправлю помилку і поверну посилання на завантаження. Юрко |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Прохожий
![]() А що, нікому не цікаво? На інших конференціях жвавий інтерес. Запитуйте, критикуйте, вимагайте... не соромтесь!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Живая легенда
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 04.04.2005
Поблагодарил(а): 165 Поблагодарили 492 раз(а) в 331 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 3 раз в 3 сообщениях |
![]() Скачав, поставив, подивився, трохи потестив.
Якщо трохи звикнути, то досить зручний такий собі "блокнотик". Але, наприклад, я не дивлюся декілька серіалів одночасно. Максимум можу, в процессі перегляду серіалу, подивитись одну чи декілька повнометражок - щоб урізноманітнити процес. :) Тому (наприклад) мені цей блокнотик навряд чи знадобиться...
![]() |
#5 | |
Прохожий
![]() Цитата:
Последний раз редактировалось Савеленко, 17.03.2007 в 00:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Живая легенда
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.12.2006
Поблагодарил(а): 168 Поблагодарили 559 раз(а) в 231 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Судячи по опису програмка цікава. Скачала...
Перше питання, а як її запустити - sis920-1.bat? Всі архіви розпакувала, нічогона "ехе" подібного чи чогось в тому роді.
![]() |
#7 | |
Прохожий
![]() Цитата:
Так, перепрошую, все обіцяю докладне пояснення на сторінці, а руки не доповзають. Я виходжу з того, що у вас Віндовс. Просто клацніть на .бат так само як на будь-яку програму. (Справа в тому, що виконується не бат, а команда яка там всередині записана). Якщо у вас і далі проблеми (наприклад просто нічого не відбувається) то запитуйте. Спробую сьогодні ще додати кращі пояснення на сторінці. ------- Додав детальне пояснення на сторінці. Последний раз редактировалось Савеленко, 17.03.2007 в 23:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Живая легенда
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 04.04.2005
Поблагодарил(а): 165 Поблагодарили 492 раз(а) в 331 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 3 раз в 3 сообщениях |
![]() Цитата:
Цитата:
Якщо ж все таки забув де зупинився, то можна просто запустити файл, на якому приблизно зупинився і проклацати. :) Цитата:
![]() |
Этот пользователь сказал Спасибо Avallakh за это полезное сообщение: |
Савеленко (18.03.2007)
|
![]() |
#9 |
Прохожий
![]() Привіт! Нарешті виклав новий випуск програми. Окрім багатьох покращень (зовн. вигляд, можливість зберігання жанрів і носіїв) головне нововведення — додавання аніме через AniDB, що робить непотрібним вводити все вручну і гарантує достовірність даних.
Подробиці дивіться на сторінці Система 10. Последний раз редактировалось Савеленко, 18.02.2008 в 17:54. |
![]() |
![]() |
Этот пользователь сказал Спасибо Савеленко за это полезное сообщение: |
otakuSiD (19.02.2008)
|
![]() |
#10 |
Живая легенда
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 17.12.2006
Поблагодарил(а): 1,557 Поблагодарили 806 раз(а) в 552 сообщениях Вы сказали Фуу: 32 Вам сказали Фуу 5 раз в 4 сообщениях |
![]() Хм... Почему-то не запускается... Запускаю bat файл, он чего-то напишет и закрывается...
Реклама на форуме | |
|