![]() |
#1 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Хочу розглянути можливість придбання електромобіля, і мене цікавлять моделі NIO. Я чула, що вони пропонують інноваційні технології та відмінні характеристики. Чи є у когось досвід володіння такими автомобілями? Які моделі ви б порадили? І чи варто розглядати NIO в порівнянні з іншими виробниками? Буду вдячна за будь-яку інформацію
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 5 раз(а) в 5 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() При виборі електромобіля зосередьтесь на запасі ходу та наявності зарядних станцій у вашій зоні. Також важливо вивчити різні моделі та їхню вартість, щоб знайти найкращий варіант для себе.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Привіт! Я нещодавно придбала електромобіль NIO ET5 https://electro-mobility.com.ua/listing-make/nio/ Це преміум-седан з вражаючою потужністю та запасом ходу до 1000 км, що дійсно вражає. Салон дуже комфортний, а технології, такі як автопілот та голосовий помічник, роблять поїздки ще більш приємними. Я також ціную високий рівень безпеки та якість матеріалів. Купувати автомобіль NIO було просто — я звернулася до спеціалізованого салону, який допоміг оформити все швидко і без зайвих клопотів. Якщо розглядати електромобілі, рекомендую NIO як один із кращих варіантів завдяки їх інноваційним рішенням і якості. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.07.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() При виборі електромобіля зосередьтесь на запасі ходу та наявності зарядних станцій у вашій зоні.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Раджу вам переглянути каталог Ленд Ровер https://landrover.com.ua/ru/novi-avtomobili та звернути увагу на гібридні моделі. Вони стають все більш популярними завдяки поєднанню потужності, економії пального та зниженої шкоди для навколишнього середовища. Усі моделі Land Rover, зокрема гібриди, пропонують високий рівень комфорту, безпеки та технологічних новинок, що робить поїздки не тільки приємними, але й ефективними. Це чудовий варіант для тих, хто хоче зберегти природу і при цьому не відмовлятися від потужності та прохідності.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.04.2024
![]() Цитата:
Последний раз редактировалось Yalinka, 26.02.2025 в 10:08. Причина: Добавлено сообщение |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Мені подобаються електромобілі. За ними майбутнє.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Звичайно, електромобілі - це кращий вибір. Знайомий недавно Volvo EX90 купив тут https://winnerauto.volvocarsdealer.com/model/ex90 , і дуже задоволений — машина сучасна, комфортна та має безліч корисних функцій. Якщо цікавить, можете більше про цю модель почитати на сайті, тут же підібрати конфігурацію та замовити.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|