![]() |
#1 |
Живая легенда
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.08.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Друг посоветовал купить здесь лен семя купить
Семена различных растений купила здесь, очень довольна. Вроде выращены без вредных удобрений и пестицидов, и цены лояльные. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Де продають саджанці обліпихи?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.01.2018
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я вирішила спробувати виростити обліпиху на власній ділянці і замовила саджанці в Agro-Market. Вражена тим, наскільки здорові та сильні рослини я отримала, кожен саджанець мав міцну кореневу систему та листя без жодних пошкоджень. Доставка була швидкою і дуже акуратною, жоден саджанець не постраждав під час транспортування. Раджу вам саджанці обліпихи https://agro-market.net/ua/catalog/cat/531/ тут купити! Я також оцінила рекомендації магазину щодо посадки та догляду, які допомогли мені уникнути типових помилок і забезпечити швидке приживання обліпихи. Вже через кілька тижнів саджанці почали активно рости, а територія ділянки стала більш доглянутою та живою. Великий плюс – різноманітність сортів, що дозволяє підібрати рослини для конкретних потреб, а також ввічливе обслуговування та консультації фахівців. Тепер я щиро рекомендую Agro-Market усім, хто хоче отримати здорові саджанці та чудовий сервіс.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|