![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Що можна приготувати на другу страву, щоб підходило на кожен день і не набридало? Останнім часом все варю і тушу те саме, але вже хочеться чогось нового. Головне, щоб не було надто складно, але смачно, бо часу після роботи обмаль. Діліться ідеями, будь ласка!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Знаю, як воно буває, коли не хочеться стояти довго біля плити. Я можу порадити тобі котлети з яловичини рецепт , який знайшла на кулінарному сайті Dish Magazine. Це класичні котлети, але я додаю трошки гірчиці та зеленої цибулі в фарш, і вони виходять неймовірно соковитими та ароматними. Готуються дуже швидко, особливо якщо заздалегідь підготувати фарш. Виходить ситно, смачно, і до того ж їх можна подавати з будь-яким гарніром — хоч картопля, хоч гречка. Чоловік обожнює, а я витрачаю мінімум часу!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Якщо хочеться смачного то приготуйте за цим рецептом https://torchyn.ua/kids-recipe-with-...s-z-kartopleju запечений лосось, точно не пошкодуєте. Він виходить надзвичайно смачним, з ніжним смаком риби і запеченою картоплею, що створює ідеальне поєднання. На сайті Торчин ще багато інших чудових рецептів, тому обов'язково загляньте, щоб знайти ще більше варіантів для смачних страв для всієї родини.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Дякую за рецепти, друзі. Таке завжди пригодиться.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я готував гарбузові млинці https://blog.comfy.ua/ua/garbuzovi-mlinci/ та вони не тільки смачні, а ще дуже корисні. В блозі Комфі завжди шукаю рецепти, щоб урізноманітнити своє меню. Тут знайдуться гарні поради та рецепти на всі випадки життя. І для сніданку, і для вечері, на обід та до святкового столу.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|