![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Думаю попробовать себя в ставках, но не могу определиться, с чего начать. Какие виды спорта лучше подходят для новичков, чтобы не прогадать? Расскажите, кто на чем ставит и какие у вас результаты.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я бы тебе посоветовал начать с футбола или тенниса — это самые предсказуемые виды спорта для новичков. На 1Win, где я ставлю, линии на эти виды спорта очень широкие, а коэффициенты нормальные. Кстати, у них еще классная штука — можно делать экспрессы, если хочешь повысить шансы на выигрыш. Лично мне нравится, что интерфейс удобный, а деньги выводятся без проблем. Вот сайт, где я ставлю https://www.1win.in.ua/ Ты, кстати, уже анализировал команды или еще только прицениваешься?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Пока только прицениваюсь, но твой совет насчет футбола и тенниса звучит логично. Спасибо за наводку на сайт, попробую разобраться и начну с небольших ставок.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.12.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Популярними є ставки усик ф'юрі на перемогу чи поразку, але букмекери також пропонують різноманітні варіанти. Наприклад, можна ставити на кількість раундів, в яких завершиться бій, або на спосіб виграшу — нокаут, технічний нокаут чи рішення суддів - ставка на усика. Також є ставки на точний результат бою, включаючи кількість нокдаунів або раунди, в яких може бути зафіксований нокаут.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Так ти роби ставки на той вид спорту, в якому ти розумієшся. Якщо ти далекий від спорту, то можна ставити хоч на перетягування каната, все одно програватимеш.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.07.2022
![]() У ставках немає дрібниць. Якщо ти хочеш не просто віддавати гроші букмекеру, а щось вигравати, то треба аналізувати ті самі матчі, на які збираєшся ставки робити. Дивитися на склад, хто пропускає матч, хто в якійсь формі останнім часом і так далі. Так що це не просто кнопочку натиснув і поставив і чекаєш грошей. Це ціла наука. Я ще й прогнози, і аналітику читаю, перш ніж робити спортивні ставки онлайн https://sport-booking.com.ua/ . І вони мені також допомагають вигравати непогані гроші. Але читаю, коли мені самому ліньки аналізувати.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|