![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Де шукати офіційну та актуальну інформацію про отримання номера PESEL? Чи існують спеціальні вебсайти, гарячі лінії або інформаційні центри, які допомагають іноземцям у Польщі з цим питанням?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Коли ми переїхали до Польщі, я не знала, з чого почати. Стільки питань, а відповіді знайти важко. На щастя, знайомі порадили платформу Спільно. Вона стала для мене своєрідним дороговказом у новій країні. Особливо корисними виявилися роз’яснення щодо песель https://spilnoinpl.org/article/shcho...vtraty-statusu цей номер – ключ до багатьох можливостей у Польщі, і отримати його, як з'ясувалося, не так складно, якщо є правильні поради. На платформі чітко вказано, які документи потрібні, куди звертатися і навіть як діяти у разі втрати статусу. Також я знайшла інформацію про школи для дітей, безкоштовні гуртки і навіть юридичну підтримку. Тепер я відчуваю себе впевненіше, бо знаю, що у разі будь-яких труднощів можу звернутися до Спільно. Величезна вдячність людям, які це створили!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|