![]() |
#1 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Мені потрібно придбати складську техніку для нашого підприємства. Зараз шукаю місце, де можна купити техніку для складу, зокрема різні моделі навантажувачів, стелажних систем та іншого обладнання, яке допоможе в організації зберігання товарів на складі. Важливо, щоб техніка була високої якості, мала хорошу гарантію і, що не менш важливо, була доступною за ціною. Чи є у вас якісь рекомендації або поради, де можна купити складську техніку на українському ринку?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Для того аби вигідно купити складську техніку варто обрати компанію Carlsberg Ukraine. Вони мають чудову онлайн-платформу, де можна знайти всі необхідні товари для складу — від навантажувачів до спеціалізованих стелажних систем. Я вже не один раз купував у них техніку для свого бізнесу, і можу сказати, що вони завжди на висоті. Не лише великий вибір, а й гарантія на все обладнання. А на сайті є детальна інформація по кожному товару, а також можна отримати консультацію спеціалістів, що точно допоможе вибрати найкраще обладнання для твоїх потреб.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|