![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 31.08.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт всім! Я вже кілька місяців борюся з діабетом 2-го типу і почав серйозно задумуватися про лікування. Багато читав про різні дієти для діабетиків, про те, яку їжу можна вживати, а яку краще уникати, але все це лише частина проблеми. Мене цікавить, де можна отримати комплексне лікування, яке допоможе покращити стан і навчить правильному підходу до харчування. Якщо хтось вже лікувався і знає хорошу клініку, поділіться, будь ласка!
Добавлено через 4 минуты Привіт! Я розумію, як складно знайти правильне лікування при цукровому діабеті 2 типу. Хочу порекомендувати клініку, де я сам отримав лікування і був дуже задоволений. Вони пропонують прогресивну тримісячну програму лікування для людей з діабетом 2 типу. У рамках цієї програми враховуються всі аспекти: від лікування до складання індивідуальної дієти для діабетиків, яка включає правильну їжу для діабетиків. Також вони пропонують персоналізований підхід до кожного пацієнта, що дозволяє досягти стійкого результату. Це клініка Brovko Clinic https://brovko.clinic/three-month-tr...pe-2-diabetes/. Дійсно рекомендую, особливо якщо шукаєш спеціалізоване лікування цукрового діабету 2 типу! Последний раз редактировалось Olexaleleka, 28.01.2025 в 04:36. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|